Livrarea produselor:

Se face prin firmele de curierat cu care colaborăm (Urgent Cargus, Dragon Star, DPD, Prioripost Poșta Română)

Taxa de livrare - 15 Lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 Lei și gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei.

Timpul de livrare:

Comenzile plasate până la ora 15 garantcm să fie expediate în aceeași zi. Timpul de livrare este în general de maxim 2 zile lucratoare, oriunde în țară. Nu intrați în panică dacă nu vă ajunge in termenul de 2 zile produsul comandat, pot apărea întârzieri operaționale la firmele de curierat datorită volumului mai încărcat din anumite perioade sau a condițiilor meteo.

În cazul în care produsul comandat de dvs. nu ajunge în termen de 2 zile lucrătoare (duminica nu este zi lucrătoare la firmele de curierat), vă rugăm să ne semnalați acest lucru și vom face toate demersurile astfel încât produsul dorit să ajungă în timp util la dvs.

Livrarea "express" în aceeași zi dacă comanda intră până la ora 15:30) este posibilă doar în Bucuresti la o taxă suplimentară de 30 lei (indiferent de valoarea comenzii) și se face doar în funcție de disponibilitatea curierului

Livrarea prin Prioripost Poșta Română:

Acesta este serviciul de curierat sau express al Poștei Romane. Pentru coletele de până la 10 kg și în cazul localităților pentru care firmele de curierat percep taxe suplimentare și uneori semnificative, comanda dvs. poate fi livrată prin Poșta Română către oficiul poștal din localitatea dvs. de reședință. Pentru comenzile pe care le primim până la ora 15, coletele vor fi fi expediate în aceeași zi la Poștă, timpul de livrare fiind de maxim 2 zile lucrătoare (in general doar 1 zi lucrătoare), ORIUNDE în România. Serviciile poștale s-au îmbunătățit continuu și nu de puține ori, prezintă avantajul că puteți ridica produsul atunci când aveți dvs. timp disponibil și nu mai sunteți presați de a aștepta venirea curierului.

Plata produselor:

Prin sistem ramburs (când primiți produsul de la curier), prin card bancar, ordin de plată (in cont Alpha Bank RO86BUCU1481215954611RON  sau ING Bank RO12INGB0000999905177391) sau la o casierie Alpha Bank (în cazul preluărilor personale de către  persoanele fizice, nu se percepe comision).

Nu acceptăm schimburi de produse, negocieri de preț sau plata în rate. Nu este posibil nici "fără TVA" sau "fără factură". Încălcarea acestor politici comerciale ne rezervă dreptul comercial de a refuza fără argumentare astfel de solicitări.

Predarea personală a produselor

este posibilă de la depozitul nostru din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinărie Petrom.

În cazul persoanelor fizice, se face doar cu plata prealabilă a facturii prin ordin de plată / depunere în cont bancar la o casierie BRD. Nu acceptăm tranzacții în numerar de la persoanele fizice.

Program depozit:

luni-vineri  8:30 - 16 (NU in afara programului!)

program în weekend: în funcție de disponibilitate și cu telefon în prealabil la 0722 594 615: sâmbăta (în interval 10-12) și duminica (în interval 17-19)

Inchis: cu ocazia sărbătorilor religioase (Florii, Paste, Rusalii, Crăciun, Sf. Maria) sau 1 ianuarie.

Cont

Mai multe produse
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu